våra UNDERBARA tvålar & tvättprodukter

Våra underbara tvålar.
Vi har valt att tänka på vår miljö, så vi försöker att bara sälja ekologiska produkter. Bra för vår miljön, bra för naturen, bra för barnen, bra för djuren. Och om du tänker att börja med dig själv så räcker det långt. Du blir föredömme för dina barn, dina barnbarn och vänner runt omkring dig.                                  

Tvålar en kärlekhistoria!

Klicka här för att komma till alla våra underbara tvättprodukter!

                 gåsäggstvålar

Tvålar med dofter från Provance!
Gåsäggstvålar i olika dofter gjorda av den finaste olja, olivolja och med karitésmör som bevarar hudens fukt bättre. Ej testade på djur!  Den vackra formen gör gåsäggstvålen så tilltalande. Gåsäggstvålarna hittar du här

aluntvålar

våra Aluntvålar som är bra som deodorant och är blodstillande. Bra miljöval. Våra Aluntvålar hittar
du här

Så här fint blev Majas fårskinnsfäll när jag tvättat den ganska försiktigt med Galltvålen. Kramade försiktigt och sköjde bort alla tvålrester och skaka ut fällen och häng ut fällen ute, en skön solig dag och låt den torka. Det tar kanske en eftermiddag och skaka fällen och dofta, en ljuvlig, ren härligt doft sprider sig......och Maja hoppar glatt upp och snusar nöjd.

Det här ljuvligt vackra silkepappret slår vi in våra underbart doftande ekologiska tvålar

Vi säljer snygga retro smycken här på Lavendela också!   Här hittar du dem.

Ljuvliga vackra äldre spetsar har vi stort sortiment av. Antika handknypplade spetsar, virkade spetsar och ljuvliga brodyr och tyllspetsar. 
Här hittar du dem.